Novinky

Královna motorsportu je zpět s dalším ročníkem

Jak je již zvykem, každý rok Codies přinášejí nový ročník o 22 nejrychlejších pilotech světa. V posledních letech, za obrovské pomoci a licence přímo FOM a F1 jsme se dočkali originální grafiky během závodů, vozy jsou do detailů kopie těch skutečných a během pandemie dokonce management F1 využíval loňský ročník pro oficiální online závodění. Letos tomu není jinak a už od úterý můžete hrát Deluxe edici hry F1 2020.

3…2…1, it is lights out and away we go!

Nový ročník může kdokoliv nazvat jako kopie toho starého. A nebylo by to nic zvláštního. Po grafické stránce nedošlo k výraznějším změnám. Proto nám vývojáři tentokrát přinášejí trailer ohledně nového herního obsahu. Ten největší boom asi patří modu “My Team”. Jednoduše se ujmete dalšího týmu na startovním roštu a budete se pokoušet dosáhnout úspěchů jako Ferrari či Mercedes. Hra ve standardní verzi vychází již 10.7.2020 pro PS4, Xbox One a PC. Můžeme vás také ujistit, že na recenzi již pracujeme a dočkáte se již brzy!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button