NovinkyTéma dne

Cyberpunk 2077 opět odložen. Dočkáme se ještě letos?

Pro celý herní svět dnes přišla přímo zdrcující zpráva. I přes veškerý hype train okolo nově vydaného titulu Last of Us:Part II se herní komunita zabývá smutnější novinkou. Naší polští sousedé nám na twitteru přinesli zprávu ohledně jejich nejnovějšího připravovaného titulu Cyberpunk 2077.

V oficiálním prohlášení stojí: “Rozhodli jsme se posunout datum vydání hry ze 17.září na 19.listopadu 2020. Všichni, kteří vědí jakým stylem děláme a vydáváme hry, si uvědomují, že nevydáváme hru jen protože je hotová. Věřte nám, že pokud musí vývojář požádat o více času pro dokončení jeho hry, je to nejtěžší rozhodnutí, které může udělat. A přesto si myslíme, že je to právě to nejlepší rozhodnutí, které hra potřebuje. Zatímco píšeme tyto řádky, můžeme vás ujistit, že hra je již dokončena, gameplayová stránka hry i quest line je kompletní. Chceme však mít nějaký další čas pro vyladění všech chyb a bugů, které naše hra obsahuje.”

Dále bylo uvedeno, že v těchto dnech již někteří novináři dostali příležitost hru si zahrát a poskytnout Feedback CD projektu. Dalších informací bychom se měli dočkat 25.června. No..sami nevíme, někteří v redakci jsou přesvědčeni, že další odložení hry je pouze za účelem vylepšení a poskytnutí perfektního herního zážitku. Jiní zase kritizují tento postup CD projektu a nevzbuzuje to v nás úplně kladné pocity ohledně nadcházející hry od našich sousedů.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button