Google StadiaNintendoNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

SOG 2020 | Future Of Gaming show

Včera bylo oznámeno velké množství her na dvou konferencích, Sumer of gaming a Future of Gaming Show. Tady vám tedy aktuálně shrneme první část informací z těchto akcí a třeba vás to zaujme stejně jako nás.

Cris Tales – Release Date Reveal Cinematic

Mezi jedny z prvních oznámených titulu patří tato krásně zpracovaná hra. Budeme se moct podívat do minulosti, působit v budoucnosti a sledovat jak naše volby mění běh hry. Nádherné 2D animace nás provedou přes více jak 20 hodin gameplaye.

Datum vydání je 17. listopadu 2020 na Platformy: PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Steam, Google Stadia

Už teď si na steamu můžete zahrát demo této nádherné hry.

Další Trailer nás zavede do retro koutku Cygni: All Guns Blazing

Můžeme se těšit na žánr, který jsme jako děti zbožňovali. Je to hybridní twin-stick vertical scrolling Shooter s cinematickým nádechem na kterém pracovali pouze dva lidé. Ale už dost slov všichni víme co je Shoot – em Up hra, tady je trailer.

A jako další tu mámé hororovou hru Maid of Sker

Jedná se o survival horor z first person pohledu, který se odehrává v opuštěném hotelu s krvavou historií velšského folklóru. Tvůrci této hry samozřejmě pochází z Walesu a můžete je tak znát jako Wales Interactive ( Soma, Battlefield 1).

Morbid: The Seven Acolytes – Announcement trailer – Future Games Show

O téhle hře se z traileru dozvíme málo i dost. Jedná se o Horrorpunk action RPG s mixem Lovecraftových hororů spojených s isometrií a Souls-like gameplayem.

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button