NovinkyPC

GTFO dostalo nový update

Hardcore-COOP hororová střílečka GTFO dostala tento týden nový update, který představil řadu nových pekelně těžkých misí nazvaných Rundown 002 – Infection.

Jak můžete vidět v přiloženém videu níže, hra je stále plná humanoidních monster a díky update dostala monstra další (ano jako by těch stávajících nebylo už tak dost). GTFO je totiž jedna z nejtěžších COOP stříleček, jaké jsme si kdy mohli vyzkoušet a tak není divu, že i její hodnocení jsou napsána ve stylu “It’s absolutely fucking hell,” ale i tak to hráči milují.

Update Infection ale přinesl kromě nových monster i novou lokaci “dig-site”, novou pistoly, pušku a nové úkoly. Kromě toho byly samozřejmě opraveny i nějaké ty bugy a buffnuty stávající zbraně. Celkově prostě update, který stojí za to a to nemluvíme o tom, že je hra na steamu aktuálně ve výprodeji s 10% slevou.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button