HryNovinkyPCPS4Xbox One

Tvůrci nového GRIDu čelí kritice hráčů

Tvůrcům automobilových závodů GRID, Codemasters, se dnes dostalo výsměchu od hráčů poté, co oznámili Ultimate Edition tohoto jejich nejnovějšího titulu. Ta má totiž obsahovat balík výhod, které značně připomínají dnešní obchodní praktiky velkých vydavatelů. Součástí ultimátní edice má být až podezřele velké množství obsahu – například přístup do hry o tři dny dříve, auta exkluzivní právě pro tuto edici, dále pak velké množství kosmetických úprav pro vozidla či herních karet.

Dále pak bude hra rozdělena do sezón – první tři se hráči s ultimátní edicí dočkají až třiceti eventů v každé sezóně, dohromady tedy majitelé této edice dostanou až 90 eventů navíc, což už se nelíbilo fanouškům hry na Facebooku. Ti v příspěvku vyjádřili nemalé rozčarování nad touto nabídkou a množí se tak komentáře typu “Proč prostě nemůžete vydat celou hru za normální cenu?” či “To je vtip? Takže i když si koupím plnou hru, nebudu mít přístup ke kompletnímu obsahu? Nas*at! Právě jste ztratili dalšího zákazníka.”. Ceny ultimátní edice jsou pro PC 74,99€, tedy přibližně 1900 korun, pro konzole pak až 2300 korun.

Redakce Gamesmag.cz

Články na kterých pracovalo více členů redakce, popřípadě členové redakce, kteří pro nás psali externě, náhodně, nechtějí být jmenováni, nebo pro náš magazín již nepíší: Deny Szoó, Adriana Malá, Martin Fojtek, Klára Kropáčková

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button