NintendoNovinkyPCPS4Xbox One

Pac-Man je nesmrtelný a my ho znovu rádi uvidíme

Kdo by si pomyslel, že obyčejná žlutá koule, která vlastně jenom žere, se dočká takové obliby. Pac-Man letos oslaví už 42 let a stále se jedná o jednu z nejznámějších videoherních postav na světě. Nyní se znovu připomíná titulem Pac-Man Museum +, které vychází už 27. května. Zahrajeme si ho na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. A nesmím zapomenout ani na Xbox Game Pass. Tam se objeví hned v první den vydání.

Nejnovější vydání obahuje kromě klasického Pac-Mana i Super Pac-Man, Pac-Man Museum, Pac & Pal, Pac-Mania, Pac-Attack, Pac-Land, Pac-in-Time a mnoho dalších. V každé hře obdržíte mince podle vaší úspěšnosti a za ně si lze pak nakupovat různé věci nebo odemykat další a náročnejší mise.

Na menší odreagování slouží i místnost, kterou si můžete vyzdobit dle svého. Ta by měla sloužit jako taková připomínka dlouhé historie žluté hladové koule. Pac-Man Museum+ je pokračování titulu z roku 2014 a já se ho už nemohu dočkat. Co vy?

A slyšeli jste už o nové přenosné konzoli Steam Deck? Možná by vás to mohlo zajímat.

Zdroj
Foto: SteamFoto: IGDB

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button