HryNovinkyPC

S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl a den, kdy si vývojáři byli zastřílet

Pokračování úspěšného Stalkera není žádným tajemstvím. Několikrát jsme se tomuto tématu dokonce na našem webu věnovali. Do zóny už se nějaký ten pátek znovu těšíme a vývojáři nám naše čekání zrovna neusnadňují. Občas nám předhodí nějaký ten nový trailer, nebo šťavnatý screen. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl nás tentokrát neláká svými ingame záběry, ale ukazuje nám příjemně strávený den vývojářů na střelnici.

Samozřejmě se jednalo o pracovní návštěvu. Pro vývojáře z GSC Game World práce na novém titulu nikdy nekončí! Na videu vidíme detailní nahrávání zvuku různých druhů zbraní. Zároveň i vývojáři zkoumají, jak se takové zbraně chovají. Co to znamená? Vývojáři se rozhodně snaží dát novému Stalkerovi maximum, pocit ze střelby je zrovna u stříleček extra důležitý. Pokud k tomu všemu bude ještě realistický, máme se opět na co těšit. Otázka samozřejmě je, jak moc se tyto poznatky vývojářům podaří implementovat do hry.

Můžeme ještě pro fajnšmekry uvést použité kalibry, jako 22LR, 9х19, .45 ACP, 5,56х45, 7,62х39, 7,62х54R, 7,62х51 NATO a 12 cal. Pokud však nejste fandy do zbraní, nejspíš vám to nic neřekne. Vývojáři ještě uvádějí, že ne všechny použité zbraně se musí nutně ukázat i ve hře. Některé kusy sloužili pouze jako zdroj inspirace a pomohli vývojářům lépe pochopit, jak se zbraně různé ráže v reálu chovají. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl vychází 28. dubna 2022. Já osobně už balím plynovou masku a láhev vodky, budou se hodit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button