HryNovinkyPC

Starfield: The Settled Systems – stále tady jsme!

Vývoj hry Starfield je tady s námi už tak dlouho, že jsme ho začali brát jako něco normálního. Hra je stále ve vývoji, ještě nějakou dobu bude, vývojáři nám ukazují jen střípky a náznaky, už je to pomalu unavující. Sám jsem na hru zvědavý, o tom žádný pochyb, ale čekání je už tak dlouhé, že mě jakékoliv další trailery a ukázky opravdu nechávají chladným. Tentokrát nám Bethesda přináší další trailer s názvem The Settled Systems, který nám z mého pohledu nepředstavuje vlastně nic nového. Jakoby si někdo ve studiu řekl, že dlouho fanouškům nic nepředvedli a tak narychlo alespoň něco smotali.

Prvně něco o hře. Starfield je kompletně nové universum od Bethesda Game Studio. To jsou ti cápci, co vytvořili například Skyrim. Dle slov vývojářů se jedná o RPG nové generace, ve které si vytvoříte svůj unikátní charakter a prozkoumáte daleký vesmír s nevídanou svobodou. Příběh nám vývojáři představují opět jen okrajově. Hra se odehrává v roce 2330 v malé části naší mléčné dráhy. Klasicky budeme hledat odpověď na největší otázku lidstva. Odpověď je 42, to už víme. Vývojářům však uděláme radost a na cestu za pravdou se vydáme znovu.

Co jsme se vlastně dozvěděli v novém traileru? Prvně se nám představil Emil Pagliarulo, designový ředitel herních studií Bethesdy. Jeho cílem je hráčům přiblížit herní prostředí, které se nazývá Settled Systems. Tyto systémy obývají různé více či méně nepřátelské frakce. Hráč však patří do organizace jménem Constellation, která má za cíl odhalovat tajemství této galaxie. To je vše. Nic moc co? Hra vychází 11. listopadu roku 2022 a rozhodně je na co se těšit. Líbí se mi například stylizace, která připomíná staré komiksy jako třeba Vzpoura mozků nebo Galaxia. Trailery podobného stylu jsou však jako plivanec do písku před žíznivé fanoušky. Snaž se trochu víc, Bethesdo.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button