Novinky

Nová hra ze série Tom Clancy’s na obzoru. Proběhne oznámení již dnes?

Nová hra ze série má obsahovat prvky z her Splinter Cell, Ghost Recon a The Division. Ubisoft ždíme značku Tom Clancy’s na maximum a pořád se zdá, že má kam sáhnout. Nová hra má vyjít s podnázvem Battlecat. Pokud chcete sledovat přímý přenos, tak stačí kliknout sem, ale ještě si pár hodin počkáme. Informace o dnešním oznámení vydala společnost na svém twitterovém účtu.

Dostane nová hra ze série Tom Clancy’s PvP řežbu, nebo něco zcela jiného?

Údajně by se mělo jednat o PvP akční střílečku z pohledu první osoby. Nevíme žádné konkrétní podrobnosti, kromě oznámení, že „věci budou divoké“. Z videa, které má pouze čtyři sekundy, se toho bohužel moc nedozvíme. Pár čmáranic, nějaké graffiti a trochu předělané logo Tom Clancy’s.

Na úplné odhalení si musíme počkat. Zesnulý autor stvořil doslova nový svět. Náměty z jeho příběhů stále nejsou vyčerpány a díky bohu za to. Pořád je z čeho tahat nápady, Ubisoft snad přijde s něčím supr čupr a my budeme mít o zábavu postaráno. Teda ne, že by teď nebylo z čeho vybírat.

U stříleček ještě zůstaneme. Přeci jen tvoří nemalou část herního světa. Určitě znáte World War 3. Tak tahle hra přichází s novým updatem. Neprošvihněte ho.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button