NovinkyPC

Swansong, RPG ze světa World of Darkness, ukazuje novou postavu

Seznamte se, tohle je Galeb. Jeden z nejmocnějších a nejvlivnějších upírů operujících v Bostonu a nejnovější přírůstek do seznamu hratelných postav ve hře Vampire: The Masquerade – Swansong. Ačkoliv na to nevypadá, chodí po naší krásné Zemi už pěknou řádku let. Za století nashromáždil bohatství a moc, o které by se mohlo ostatním jenom zdát. Právě z tohoto důvodu se ho bojí i ostatní upíři. Ale nikdy nebude spokojen protože mu něco v životě pořád chybí. „Něco co ztratil. Něco, co možná nikdy neměl,“ naznačilo vydavatelství Nacon, na jejímž streamu Nacon Connect měl Galeb premiéru.

Že jste o hře moc neslyšeli? Možná proto, že byla ohlášena těsně před Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 a z tohoto důvodu se pak přesunula do ústraní. Ale vývojáři si z toho velkou hlavu nedělají a dále pilně pracují na tom, aby jejich hra stála za to.

V traileru samotném se to nedozvíme, avšak při jeho premiéře na již zmíněném streamu bylo ohlášeno i datum vydání titulu. To je stanoveno na únor 2022 pro PC. Tudíž bylo vydání hry opět posunuto, jelikož Swansong měl vyjít ještě letos. Vývoj má na starosti studio Big Bad Wolf stojící například za epizodickou adventurou The Council.

Matěj "Maťáááj" Malchar

Nadšený hráč co o všem okolo her s ještě větším nadšením píše. Dále jsem také velký fanoušek hudby obecně a sem tam napíšu i něco co se her úplně netýká, ale to si většinou nechávám pro sebe. Proč je tady tma? Kde to jsem? Haló, je tu někdo?

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button