NovinkyPCXbox OneXbox Series X

Forza Horizon 5 nabízí více než 2 000 předvoleb oblohy

Zní to dost absurdně, co? Vývojáři si dali tu práci, více než 400 hodin snímkovali oblohu a díky tomu nám poskytnou sedmkrát větší počet předvoleb oblohy než v předchozím díle série. Je to neuvěřitelné číslo, když uvážíme, že v titulu Forza Horizon 4 to bylo „jen“ něco kolem 300 předvoleb. Těšit se můžeme na všechny povětrnostní podmínky od prudkého slunce až po přívalové deště.

Forza Horizon 5 to rozjíždí ve velkém

Tým pro získání fotografií použil stejný systém jako pro předchozí titul. Sestavu tří fotoaparátů s vysokým rozlišením nechal více než 400 hodin snímkovat oblohu. Snímky se pořizovaly každých 30 sekund v rozlišení 12K. Během celé této akce se nasbíralo 75 TB dat.

Každý hráč, který utvoří vlastní závod, se může rozhodnout závodit v pravé poledne, za deštivého počasí nebo v pořádném pařáku. Umělecký ředitel Don Arceta také hovořil o různých povětrnostních podmínkách. Těšit se tedy můžeme i na prachové a písečné bouře. Možné bude také zažít počasí v tropické džungli, takže období dešťů je také na skladě. Počasí se nám v různých úrovních závodů bude měnit, což je skutečně velká změna oproti Forza Horizon 4, kde bylo počasí jednotné po celý čas závodu. Na detaily se můžete podívat v klipu níže.

Forza Horizon 5 vychází už 9. listopadu na PC, Xbox One a Xbox Serie X/S.

Na nové závody s nabušenými kárami si ještě chvilku počkáme. Ale brzy se můžeme těšit na WitcherCon. Dozvíme se tam spoustu novinek ze zákulisí seriálu i o nových projektech. Ale jak je to vlastně s pokračováním herní série Zaklínače?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button