MobileNintendoPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Dead by Daylight: Resident Evil Chapter je tu!

Dead by Daylight: Resident Evil Chapter je velice očekávaným přídavkem do této asymetrické multiplayerové hororové hry, která slaví už pět let. Do hry přichází killer Nemesis, který doplňuje již širokou řadu licencovaných zabijáků. Po jeho boku se do hry připojí Leon S. Kennedy a Jill Valentine. Jako třešinka na dortu je nová mapa, Racoon Police Department. Ta kopíruje mapu z remaku Resident Evil 2 a 3. Sami se podívejte na reveal trailer, ve kterém Nemesis nahání survivora Meg Thomas.

Ačkoliv zatím nevíme, jak přesně budou perky nových survivorů fungovat. Vývojáři teasují, že Leon bude moct ve hře vyrobit “flashbang”. Killer Nemesis bude pomocí svého chapadla nakazit survivory. Za každého nakaženého survivora se jeho schopnost zlepšuje. Survivoři si mohou vzít vakcínu, aby zastavili infekci, ale bude jich na mapě omezený počet. Navíc na mapě budou první AI killeři, nakažení zombíci, kteří mohou survivory nakazit.

Resident Evil je populární horor/thriller, ve kterém elitní tým bojuje proti zaměstnancům Umbrella nakaženým smrtícím virem. Celý stream k pátému výročí DBD pěkně hráče napínal. Napřed k nám promluvili takvzaní “Fog whisperers”, což jsou streameři podporující tuto hru. Následně převzal slovo hlavní producent hry, Mathieu Cote, mluvil o předchozích úspěších hry. Na závěr Streamu se projednávala Road map pro šestý ročník.

Pokud máte z tohoto nového DLC hype, jděte si jej vyzkoušet v PTB, které bude následujících pár dní dostupné.

O hře Dead by Daylight

Dead by Daylight je asymetrická multiplayerová online hororová hra, ve které je cílem přeživších opravit generátory a utéct před zabijákem. Ten se snaží survivory napíchnout na háky a obětovat je tak prastaré entitě. Ve hře můžete hrát za nespočet zabijáků, ať už originálních, nebo těch licencovaných. Hra se také pyšní hromadou perků, které značně ovlivní playstyle vaší hry. Na druhou stranu čelí DBD časté kritice za nefunkční hitboxy.

Naposledy jsme o DBD psali ve spojitosti s reveal trailerem na nové skiny z Crypt Tv. Jedná se o collab mezi Dead by Daylight a známým kanálem, který již několik let nepřetržitě chrlí monstra, která vám nedají spát. Teď vás budou děsit jako nové skiny killerů DoctorHuntress Hag.

Dead by Daylight si můžete zahrát na PCPS4, PS5Xbox X, Xbox One a Nintendu Switch. Můžete také vyzkoušet mobilní verzi této hry.

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button