AnimeNovinkySeriály

Masters of the Universe ukazují první snímky

Netflix konečně odhalil první fotografické snímky z plánované animované série Masters of the Universe. Říká vám to něco? Mělo by, jedná se totiž o remake populární série (jenž se dočkala vysoce populárního filmového ztvárnění) z let 1983-1985, kdy He-Man a Skeletor opustí planetu Eternii. Jelikož se skupina hrdinů rozpadla, je na mladé Teele, aby dala hrdiny opět dohromady. Teela tak musí nejen spojit skupinu, ale rozluštit i záhadu, proč se skupina rozpadla. Aby toho ještě nebylo málo, musí k tomu všemu zachránit Eternii a zabránit konci vesmíru.

Do dabingu bylo obsazené neskutečné množství slavných postav. V hlasech oblíbených hrdinů tak uslyšíme Marka Hamilla jako Skeletora, Sarah Michelle Gellar jako Teelu, Chrise Wooda jako He-Mana a Lenu Heady jako Evil-Lyn. Této animované sérii se hodně věří. Takže uvidíme jak nakonec celý remake dopadne. Masters of the Universe začnou již 23. července 2021, takže brzy můžeme očekávat trailer o kterém vám hned dáme vědět.

Původní příběh Masters of the Universe

He-Manovu planetu Eternia zajme zlý lord Skeletor. Ten touží po tom, zabít odporného He-Mana, jako svého úhlavního nepřítele. Tomu se ale nakonec podaří s pár dalšími vojáky utéct, a přistanou přímo na zemi. Seznámí se zde s dalšími hrdiny, se kterými se pak spojí, aby mohli bojovat proti zlému Skeletorovi společnými silami.

Vypadá to tedy, že se nejspíše dočkáme několika příběhových změn. To ale nic nemění na tom, že se ohromně těšíme!

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button