NovinkyPC

Zahrajte si betu Chivalry 2! | Novinka

Datum vydání Chivalry 2 se blíží každým dnem. Proto je víc než logické, že chtějí vývojáři ze studia Torn Banner Studios před vydáním znát nějaký základní feedback od hráčů, aby věděli, co ještě před finálním releasem vyladit. Ideální příležitostí je closed beta. A přesně o ní se dneska budeme bavit. Pokud jste nažhavení na pořádnou středověkou mlátičku, toto je přesně pro vás.

Closed beta Chivalry 2 už tento víkend!

Jak že se vůbec do té bety dostanete? Základním krokem bude předobjednat si hru na Epicu. Hned jak dokončíte pre-order dostanete svůj přístup. Closed beta probíhá od 23. do 26. dubna 2021. Za preorder není jen přístup do uzavřené bety, ale samozřejmě nějaká ta výhoda. Tady dostanete obří dvouručák, který bude louskat lebky jako oříšky! Tak a teď už vám nic nebrání se tento víkend pustit do mlácení dalších rytířů hlava nehlava. Říkáte si ale, že nevíte, jak se to krucinál ovládá? Nebojte, máme pro vás oficiální combat guide od samotných vývojářů. Ve videu vám představí základní ovládání, advanced moves i taktiky na zapíchnutí oponenta do bláta. No a ty sweet kombíčka? To vypadá vážně dobře! Jaká to úžasná kratochvíle! Takže milí plebíci, seberte své halapartny a štíty, naražte si ten největší plátový kus zbroje na své nejcennější místo a vydejte se do obrovské bitvy! Protože closed beta trvá jen přes víkend a další už se neplánuje, takže dlouho bych neváhal.

Tak co na Chivalry říkáte? Jste fanoušky středověkých her? Za mě tohle vypadá jako jedna z těch povedenějších her a combat systém vypadá zatím docela decentně. Chystáte se do closed bety, nebo si počkáte na kompletní release?

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button