NovinkyPC

Už jste postřehli hru Mundaun? | Novinka

Hororová hra Mundaun vyšla už 16. března a drží si nadmíru kladné ohlasy od recenzentů i hráčů. Vytvořilo ji nezávislé studio Hidden Fields ve spolupráci s MWM Interactive. Temné a drsné příběhy mají v posledních letech žně a tenhle se odehrává jenom kousek od nás – ve Švýcarských Alpách.

Cosi shnilého v městečku Mundaun

Poté co se hlavní hrdina dozví o záhadné smrti svého dědečka při požáru, rozhodne se, že poprvé od dětství navštíví městečko Mundaun. Brzy ale zjistí, že něco starého a velice mocného loví místní obyvatele. Rozhodně po těchto zmizelých pátrat a stopy ho zavedou až na druhou stranu blízkých hor.

Hra je krásně napsaným hororovým příběhem, zasazeným do temného a odlehlého údolí v Alpách. Hráč si tak „užije“ prozkoumávání oblastí, odhalování tajemství, řízení vozidla a možná i nepříjemná setkání. Studio se snaží nalákat všechny především velkou spoustou hádanek. Hra stojí na Steamu 16.79 Eura (cca 480 Kč) a vzhledem k jejímu vizuálu (s přihlédnutím k tomu, že ji dělalo nezávislé studio) za ni ty peníze stojí utratit. Hra je bohužel zatím dostupná pouze na PC, takže konzole si budou muset chvilku počkat. Pokud jste tedy fanoušky hororových dobrodružství, zkoukněte trailer a pokud vás hra zaujme, neváhejte a vydejte se do Alp.

https://www.youtube.com/watch?v=kCQNrOpyNcI

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button