Novinky

For Honor – Asunder: Nový rok, nová sezóna | Novinka

Jaro ještě ani nezačalo a máme tu další hru s novou sezónou, tentokrát je to For Honor – Asunder. Právě začíná první sezóna pátého roku. Což je docela úctyhodné, když si člověk vzpomene jak to vypadalo neslavně na začátku. Vývojáři se ale nevzdali a máme tu pátý rok fungování. Takže, co nám nový rok přináší?

Heathmoor je rozdělený mezi Order of Horkos a Chimera Alliance, kteří mezi sebou po léta bojují. Postupný úbytek populace lidi donutil se sdružovat v tzv. v Covenantech, aby se dělili o informace a zdroje s první či druhou skupinou. Pro příznivce Order of Horkos je tu nový vstupní rituál Horkos Masquerade a jen ti nejsilnější se můžou stát členy řádu. S novou sezónou přichází i nový game mode a to Carousel of Horkos. Je to PVP 4 proti 4, kde se bojuje dokud členové jednoho týmu nejsou poraženi v jeden moment.

Dalšími novinkou této sezóny jsou Paired Emotes, které, jak už název napovídá, můžete provádět se svým kamarádem na oslavu vašich úspěchů. Prvním z emotů je Chest bump neboli náraz hrudníkem. Na základě feedbacku od hráčů vývojáři upravili Warden gameplay a podobně se o tom rozepsali v článku Fight Team Update. A s novou sezónou přichází nová móda a to do obou frakcí. Můžeme se těšit na nové zbroje, zbraně a mnohem více. Skrze Battle Pass na nás čeká 100 úrovní odměn včetně nového emote pro dva. Tak co zaujalo vás co For Honor – Asunder přináší? Vypadá to celkem zajímavě, tak uvidíme jestli se For Honor udrží ve hře další rok.

Nezapomeňte se podívat i na naše recenze. Vyzkoušeli jsme pro vás nový Stronghold nebo Batmana.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Back to top button