NintendoNovinky

Monster Hunter Rise – Lovecké základy | Novinka

Ke konci měsíce vyjde Monster Hunter Rise, a tak je nejvyšší čas se podívat na základy lovu. No, lov se rozhodně od mých mladých časů změnil. Pryč je oblečení splývající s terénem a kulovnice, vítej krásné brnění a obří kladivo. Ale možná bych neměla srovnávat reálný svět s tím fiktivním. Tak se pojďme podívat, jak se nám bude lovit ve světe Monster Hunter.

Naše vesnice si nemůže být jistá svým osudem, všude okolo se totiž potulují monstra, která mohou každou chvíli zaútočit. A je naše práce tomu zabránit. Jednotlivé questy si můžete vybrat u tzv. Quest Maiden, nebo, jak bychom řekli, u nás úkolová panna. Ale není radno se na příšeru vydat bez přípravy. Takže nezapomeňme si doplnit zásoby toho , co budeme nutně potřebovat i toho, co se možná bude hodit. Před bojem se člověk musí posilnit a k tomu přesně slouží čajovna, kde prodávají posilující pečivo. Když jsme posilněni a zásoby máme doplněné, nastává čas lovu. Při stopování své kořisti si dobře prohlédněme rozložení celé oblasti, to nám následně může pomoci při boji. Čím lépe jsme připraveni, tím jednodušší bude boj.

Poté, co monstrum úspěšně porazíme, je důležité vytěžit cenné suroviny, které nám pomohou s dalším vývojem. Ten je zde totiž závislý na našem vybavení, které je převážně vyrobené s monster. Jak už bývá zvykem výroba a vylepšování vybavení je nejlépe provádět skrze kováře. Kdo by také chtěl brnění vyrobené třeba kuchařem nebo kadeřníkem? A když už máme vše vylepšené, můžeme začít s lovem nanovo, protože okolo této vesnice se vždycky nějaké to monstrum najde. Možná bych se měla přestěhovat. Monster Hunter Rise vyjde 26.3. na Nintendo Switch. Tak trénujte své reflexy.

Zajímá vás sólový herní vývoj? Tak se mrkněte na rozhovor s Lukášem Hanákem. A taky vyšel Weekly Recap.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Back to top button