AnimeNovinky

The Misfit of Demon King Academy bude mít 2. sérii | Novinka

Anime s názvem The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants. Ano, tak dlouhý název má skutečně jenom pár anime a nyní víme, že u tohoto se dočkáme druhé série. Předlohou je light novel od autora jménem Shu. To nejspíš vysvětluje, proč je název anime tak dlouhý. Nicméně hlavní zprávou je, že se dočkáme příští rok pokračování, protože anime bylo původně na hraně s prodloužením.

O čem je Misfit of Demon King Academy?

Před dvěma tisíci lety povstal pán démonů Anos Voldigord, který si svojí silou dokázal podrobit celý svět. Zničil země lidí, spálil lesy prastarých duchů, ovládnul všechny magické elementály a zabil samotné bohy. Vznikla tak společnost, ve které hrají démoni prim.

Krutý pán démonů ale potom najednou zmizel a po dvou tisících letech jeho nepřítomnosti se celý svět změnil. Vše se uklidnilo a i když dál vládli Anosovi nástupci, všechny přeživší rasy začaly poznávat opět klid a mír. Na místní magické škole Delsgade začíná ale nový ročník a říká se, že v jedné ze tříd by se měl objevit budoucí pán démonů.

Do toho se měsíc před zkouškami do nového školního roku narodil jeden chlapec, který za měsíc svého života už vypadal jako normální středoškolák. Navíc se u něj projevuje velký magický potenciál a hlavně si sám říká Anos, jako kdysi prastarý démon. Je tento kluk nástupce onoho ničitele světa nebo je to jenom shoda jmen?

Bohužel se jedná o jedno z těch anime, které buďto budete milovat a ujíždět na něm, nebo ho budete nesnášet a říkat si na jakou kravinu sem se to zase začal koukat. Takové kouzlo Demon King má. Mě se povedlo se trefit někam na půl, kdy jsem si anime docela užil, ale můj šálek to úplně nebyl. Pro fanoušky je zde ale dobrá zpráva, že 2. série je na cestě, takže se máte na co těšit.

https://www.youtube.com/watch?v=9Ldy0qDI4HI

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button