NovinkySeriály

Netflix vydal další teaser k seriálu Dota: Dragon´s Blood | Novinka

Ohledně prvního teaseru jsme vás již informovali. Nyní přišel nový a delší trailer se spoustou nových záběrů. Tento nový animovaný seriál bude sledovat jednu z nejslavnějších postav hry DOTA 2 Dragon Knighta, ke kterému se přidá spousta dalších známých charakterů. Ačkoliv příběh ani oficiální synopse stále ještě není známá, tak se dračí rytíř zaplete do intrik, které přesahují všechny jeho fantazie.

Ze stránek Netflixu vidíme pouze krátké představení: „Statečný Dragon Knight musí použít své dračí schopnosti, aby zastavil smrtelného démona. V této epické fantasy inspirované online hrou.“

Příběh Dragon Knighta ze hry DOTA 2

Vypadá to ale, že náš Dragon Knight jménem Davion bude inspirován svým příběhem ze hry DOTA 2, kdy u jeho postavy je informační příběh: „Po letech na stopě bájného Eldwurma narazil rytíř Davion na neuspokojujícího soka: obávaný Slyrak zestárnul a ochabl, jeho křídla byla roztrhána a poslední šupiny jeho kůže hnily. Nebyl více nebezpečný nežli krabička mokrých sirek. Nevidíce žádný zisk z vraždy chabého draka, otočil se rytíř Davion a chystal se starého soka nechat zemřít v klidu.

Když v tom se do jeho mysli vloudily nové myšlenky. Slyrak tiše zašeptal jeho prosbu, aby jej Davion poctil smrtí v boji. Davion souhlasil a byl za svůj čin odměněn více než očekával. Zaklesl svůj meč do Slyrakovi hrudi a drak probodl Davionův krk svým drápem. Zatímco se jejich krev mísila, poslal Slyrak svoji sílu cestou krve a obdařil tak rytíře vší svojí silou a staletími vědomostí. Smrt draka zpečetila jejich pouto a zrodil se Dragon Knight. Starodávná síla dřmí v rytíři a čeká na povel k probuzení. Nebo je to možná drak, kdo volá rytíře…“

Uvidíme více herních postav

Minimálně je zde tedy šance, že nový animovaný seriál bude právě na příběh dračího rytíře navazovat. Bohužel, společnost Valve, která seriál vytváří, nám ještě žádné bližší info nevydala. Můžeme ale říct, že animace vypadá naprosto skvěle a nebude to žádné slaboduché zpracování. V novém traileru navíc můžeme vidět i další známé hrdiny ze světa Doty, například Miranu i na jejím tygrovi a Lunu burcující zatím neznámou armádu.

Pokud se seriál povede, tak by to hře mohlo otevřít úplně nové dveře, protože přece jenom DOTA 2 má 119 volitelných hrdinů a každý z nich si podle okrajových popisků zaslouží svůj příběh. Ještě jednou si zakroužkujte v kalendáři 25. března 2021 a těšte se na neuvěřitelný animovaný nášup s Dragon Knightem v čele!

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button