FilmyNovinky

Nahradí Emilia Clarke Amber Heard v Aquamanovi 2? | Novinka

Už když byl Johnny Depp „odejit“ ze série Fantastická zvířata, ozývali se fanoušci, že je načase nechat „odejít“ i Amber Heard z Aquamana. Nyní jsou zde náznaky, že se tomu tak skutečně začíná dít a Amber se nebude podílet na natáčení filmu Aquaman 2. Nahradit by ji měla Daenerys Targaryen neboli Emilia Clarke. Ta má s Jasonem Momoou nádhernou chemii, což šlo vidět už ve Hře o trůny.

Co mají společného Amber Heard a Johnny Depp?

Tento bývalý manželský pár na sebe během rozvodu házel spoustu špíny. Spoustu je možná i slabé slovo, nicméně Depp byl označen za násilníka a tyrana a díky tomu Heard vysoudila neskutečný balík peněz (asi 120 milionů korun) a ukázala, že oběti domácího násilí by neměly být nikdy umlčeny. Problém ale je, že Depp vydal nedávno několik důkazů, že ono vlastně násilí bylo minimálně vzájemné.

Jeho lynčování ihned přestalo a objevila se velká vlna solidarity s tím, že pokud se ty dva k sobě chovali, jak se chovali, měli by být minimálně poměřování stejným metrem. Čímž se vlastně dostáváme k názvu článku. Johnny Depp totiž díky prohře u soudu přišel o roli Grindenwalda ve Fantastických zvířatech a pravděpodobně už jej nikdy neuvidíme ani jako Jacka Sparrowa v Pirátech z Karibiku. Přijde Amber Heard o roli Mery v Aquamanovi?

Proč je ve hře nahrazení role?

Ačkoliv oficiálně není nic potvrzeno a jedná se pouze o „šeptandu“, je vážně šance, že bude role Mery přeobsazena. Tyto fámy se šíří kvůli 2 twitterovým příspěvkům. V prvním příspěvku dává Forbes najevo, že Emilia Clarke prodává své sídlo ve Venice v Californii. V tom druhém přichází to, na co fanoušci čekali. Pokud přeložíme popisek u příspěvku: „ Její drsná role ve Hře o Trůny ji katapultovala mezi hvězdy A-třídy. Dovedla ji například do role Sary Connor v Terminátorovi Genisys nebo Qi´Ra v Solo: A Star Wars Story. Také podepsala smlouvu ohledně nahrazení role Mery, hranou Amberd Heard v Aquamanovi 2.“

Otázka tedy je, jestli Forbes vážně nepropálil informace, které si Warner Bros tak střeží. Nechme se tedy překvapit, jak celá situace dopadne a zda se objeví opět dvojice Momoa-Clarke vedle sebe, tentokrát na stříbrném plátně.

https://twitter.com/DigitalDDaniels/status/1362868061943042053

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button