NovinkyPC

Dragon Age Day nám nadělil čtyři krátké povídky

Dragon Age Day se slavil 4. prosince a tenhle rok se s námi tvůrci podělili o čtyři krátké povídky, které zveřejnili na svém novém webu. Každá z nich se samozřejmě odehrává v Thedasu a většina z nich jsou nějakým způsobem spojeny s knihou Tevinter Nights. Pravděpodobně budou i nějak propojeny s příběhem chystaného Dragon Age 4, i když jisté to samozřejmě není. Ale jak jinak si nachystat půdu pro nadcházející hru. Takže, co nového jsme se o Thedasu dozvěděli?

The Next One vypráví o Evce, kterou známe jako Strážce z Tevinter Nights. V této minipovídce se dozvíme, díky komu se Šedým Strážcem stane.
Ruins of Reality se zabývá podivnostmi, které se nyní dějí v Arlathanském lese, místě kde dříve stálo elfské hlavní město. Náš starý známý elf Strife se svou společnicí Irelin se snaží překonat jeho nástrahy.
The Wake popisuje, co se děje po blíže neurčené události týkající se Lucanise. Jeho bratranec Illario vzpomíná na jejich dětství v doprovodu Viaga a Teii.
Minrathous Shadows je asi nejzáhadnější povídkou z celého souboru. Nedokázala jsem ji přiřadit k žádné konkrétní povídce z Tevinter Nights. Vypráví o magistryni hrající karty, ke které se připojí záhadný templář, který ji vyděsí k smrti.

Dragon Age Day nám dává různé náměty k přemýšlení o možných nuancích příběhu Dragon Age 4. Pokud vás zajímají teorie o možných zápletkách DA 4, máme i tohle téma pokryté. Případně si můžete počíst o novinkách z Bioware, které mohou mít na vývoj Dragon Age také svůj dopad.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button