AnimeNovinkyTip na víkend

Co dělat o víkendu? Grimgar of Fantasy and Ash | Gamesmag tip #49. týden

V tipech na víkend se toho ukázalo už docela dost – od filmů, po seriály i anime klasiky. Ale dodnes mi tu chybělo něco … něco řekněme více moderního, ale zároveň stejně umělecky zaměřeného jako třeba Arietty. Říkáte si, že najít něco takového asi nebude jednoduché, jenže to se pletete.

Grimgar of Fantasy and Ash aka Hai to gensó no Grimgar je víceméně nám všem známou variací isekai příběhu, kdy jsou postavy přeneseny do jiného světa (většinou toho herního). Jenže v Grimgaru není nic tak “růžové” jako v ostatních seriálech z tohoto žánru. Svět Grimgaru je totiž mnohem temnější, depresivnější, ale i realističtější – nenajdete tu totiž žádné superhrdiny, žádné OP charaktery, žádné cheatery, co dokážou obejít systém – jen partičku dětí, které se pokouší přežít v nehostinném světě o kterém prakticky nic neví a bojují den za dnem o vše, co jim ještě zbylo. Že to zní skvěle? Věřte, že to skvělé je! Prostě kdo ještě neviděl, měl by urychleně napravit. Grimgar of Fantasy and Ash totiž sfouknete za víkend levou zadní – aktuálně je k dispozici 12 epizod (naštěstí s uzavřeným koncem) a na potvrzení pokračování se čeká.

A abych nebyl ras, nemusíte anime nikde složitě hledat. Dělal jsem pro něj totiž titulky a všechny díly jsou ještě stále k nalezení zde:

Grimgar of Fantasy and Ash

1×01 https://webshare.cz/#/file/Yf2D9D6YPt
1×02 https://webshare.cz/#/file/viLrdYw0Rz
1×03 https://webshare.cz/#/file/7zAFUV18vL
1×04 https://webshare.cz/#/file/74h9byBCP3
1×05 https://webshare.cz/#/file/ohqPoKwocF
1×06 https://webshare.cz/#/file/QbJn7FEumQ
1×07 https://webshare.cz/#/file/gBIOByIa5A
1×08 https://webshare.cz/#/file/G2Hg6sLQNl
1×09 https://webshare.cz/#/file/8rGHzmPxv6
1×10 https://webshare.cz/#/file/xRG04fSdeQ
1×11 https://webshare.cz/#/file/EGTxq3RW2m
1×12 https://webshare.cz/#/file/BHpDVPRlVm

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button