MobileNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Fortnite koncert Travise Scotta vydělal 20 milionů dolarů!

Virtuální Fortnite koncert vydělal americkému rapperovi Travisu Scottovi 20 milionů dolarů! Je to zhruba 11x více než jeho nejziskovější IRL koncert stejného alba roku 2019. Online představení se konalo v dubnu letošního roku, bylo přítomno celkem 27,7 milionů hráčů. Nejvíce v jeden moment bylo zaznamenáno 12,3 milionů diváků.

Travisův Fortnite koncert je tak velikým úspěchem, uveďme si pár čísel pro porovnání. Jeho nejziskovější koncert Astroworldu roku 2019 vydělal 1,7 milionu dolarů. Celá loňská tour mu získala 53,5 milionu dolarů. Díky partnerství s McDonaldem si přišel také na nějakých 20 milionů. Nedávno Travis Scott oznámil také nový deal, a to s PlayStationem. Ten je však držen tajemstvím, není známo, co přesně je jeho předmětem. Z tiskové zprávy PlayStationu víme pouze, že se stal strategickým kreativním partnerem, aby vytvářel nové inovativní projekty. Můžeme tak pravděpodobně očekávat novinky spojené s ním a PS5, ať už jako konzolí, anebo nějakou exkluzivkou.

Přečtěte si také, co se objeví v příští Fortnite sezóně nového, anebo jak bude fungovat nové předplatné Fortnite Crew. Také si můžete zkusit zahrát Fortnite na iOS, a to i přes problémy Epicu s Applem.

Patrik Broniek

Fanoušek počítačových her, esportu a hudby.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button