NovinkyPCPS4Xbox One

For Honor – čtvrtá sezóna přichází!

Zdá se to jako včera, když For Honor vyšlo a přitom už začíná čtvrtá sezóna čtvrtého roku. Jak ten čas letí. Rebelové jsou roztroušeni po celém Hearthmooru a zoufale potřebují někoho, kdo by je sjednotil. Někoho, kdo dokonale zná nepřítele. A kdo nejlépe zná nepřítele ptáte se? No přece ten, který bojoval v jeho řadách. Už z traileru na novou sezónu je zřejmé, že náš starý známý Holden Cross, učinil důležité, život měnící rozhodnutí. Přichází, aby dal věci do pořádku a bojoval za ty co nemohou. Sám jen stěží přežil a chce napravit své předchozí činy. Aspoň tak to vyznívá z krátkého videa.

S novým cílem přijímá i nové jméno Gryphon Warrior a je příští hratelnou postavou. I přesto, že má novou agendu i novou zbroj, ponechal si svou věrnou obouruční sekeru. Po smrti svého velitele opouští řád a stává se žoldákem. Přidává se k lidem, kteří ho mohli nechat zemřít, ale nenechali. Zpytuje své svědomí a minulost a zdá se, že plánuje bojovat proti tyranům. To, že chce uzavřít svou minulost, naznačuje i fakt, že přijímá nové jméno. Jak málo stačí ke změně, jen musíte téměř zemřít.

Nová sezóna i se staronovým hrdinou odstartuje už 10.12. Případné další novinky sledujte na oficiálních stránkách. No jsem zvědavá, co si na nás Ubisoft ve For Honor ještě připravil.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button