Google StadiaIndieNintendoNovinkyPCPS4Xbox One

Za návrat domů se bude bojovat v Unto the End

Unto the End vypráví příběh vysloužilého válečníka, který se vrací domů ke své rodině. Čeká jej strastiplná cesta různorodou krajinou skýtající řadu nebezpečí od náročného terénu po důmyslné pasti. Kruté prostředí ale nebude zdaleka to jediné, co bude vytoužený návrat domů válečníkovi ztěžovat.

V dobrodružné plošinovce Unto the End jde zejména o střety s různými protivníky. Každý z nich představuje výzvu, na kterou je potřeba se takticky připravit. Tyto střety nebudou náhodné. Všichni protivníci mají ve světě Unto the End své jedinečné místo a vlastní motivaci, která je vede do bitev na život a na smrt.

Soubojový systém je hlavní mechanikou hry. Vývojáři už předem zdůrazňují, že se nebude jednat o jednoduché mačkání série čudlíků, ale půjde o propracovaný systém, ve kterém bude zapotřebí se pozorně učit potřebné dovednosti a zkoušet různou taktiku. Pro hráče, kteří spíš preferují příběh před souboji, bude v rámci soubojů k dispozici režim asistence.

Co všechno bude v Unto the End na nebohého válečníka čekat a jestli se nakonec dostane za milovanou rodinou budete moct zjistit od 10. prosince a to na PC, Mac, Google Stadia, Playstation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Lucie "Mystica" Laštovková

Hráčka všemožných her a čtenářka všemožných knih. Závislačka na dobrém jídle. Začínající game designérka a nenapravitelný snílek.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button