NovinkyTéma dne

COD : Warzone – další pletky

Asi valná většina z nás momentálně pociťuje, že se ve světě děje velký špatný. Máme pykat za chyby, které lidstvo dělalo desítky, klidně i stovku let zpátky. Nějak tomu celému nerozumím a taky tomu, proč vznikají skupiny a hesla typu BlackLivesMatter a LGBT. Při tom je dávno známo, že se práva obrací ve prospěch menšin. A to takovým způsobem, že jsou utlačovány spíš majoritní skupiny.

Tenhle poťápaný trend (ne, opravdu to nemíním označit jinak než jsem napsal) se dotkl i herního světa a COD není výjimkou. Operátor Wayn „D-Day“ Davis a jeho skin pojmenovaný „Border War“ měl údajně jaksi oslavovat  militarizovanou policejní kontrolu Spojených států a jeho hranice s Mexikem. Pravda, hesla jako “Ukažte že dělají chybu! Ať jsou donuceni platit!” jsou hesla, která postrádají smysl. Teda s ohledem na to, jaká zvěrstva je např. americká armáda schopna dělat, ale to už jdeme do kontroverzí mimo hry.

Skin je tedy přejmenovaný na “Home on the Range” . Jeho popis taky dostál updatu a nyní se v něm odkazuje na jeleny a antilopy, poctu klasické západní lidové písni stejného jména . I tak stále nosí nášivku POLICE na taktické vestě, takže jde spíš jen o slovíčkaření a jakési “aby drželi hubu” čachry.

twitter.com

Není to první manipulace s doplňky ve Warzone. Dotklo se to dokonce i gesta “OK” v podobě ruky se spojeným palcem a ukazováčkem do pozice “O” , což se stalo někdy ke konci června. Údajně by to mělo být gesto oblíbené mezi bílými nacionalisty. Takže bacha na to, až někomu toto gesto ukážete (třeba “Výborně uvařené,pochutnal jsem si”), stává se z vás částečný nácek a můžete dostat pěkně přes držku. Nebo vám zlomí ruku. Nebo co já vím. Každopádně je to do nebe volající kravina. Pokud někdo nedokáže hru pobírat jako hru, ať to ten vůl nehraje, no ne? Souhlasíte?

David "Salamista" Hrňa

Všichni máme jedno společné - máme rádi hry! Ať hraješ na čemkoliv a cokoliv, jde nám o zábavu! Toho se držme.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button