NovinkyPCPS4

SOG 2020 | Mortal Shell Vás naučí vážit si své tělesné schránky

Během akce Summer of Gaming 2020 nám byl představen nový soulslike titul Mortal Shell o kterém jsme již dříve psali. Dnes jsme se však dočkali prvního pohledu na gameplay a není asi žádným tajemstvím, že hra čerpala inspiraci u Blade of Darkness. Navíc si ji budete moci vyzkoušet již brzy v beta testu!

Mortal Shell by se měl dočkat vydání během Q3 tohoto roku a do bety se můžete registrovat skrze discord server zde: https://discord.com/invite/mortalshell.

Beta bude pouze pro platformu PC a poběží od 3.7 – 5.7.2020. Mělo by se jednat o klasický “soulslike” titul. V této hře je však implementována zajímavá mechanika jakési ztráty své schránky. Pokud tato situace nastane postava má pouze 1 život a nelze jí healovat.

Hra nabídne 4 hratelné charaktery zvané “shells”, ze kterých si na začátku hry sami vyberete dle preferovaného playstyle. Během samotného hraní budete pátrat po zbylých 3 “shells”. Nemělo by se jednat o klasický open world titul. Svět bude kompaktní vždy s určitým levelem. Vývojáři však upozorňují, že nebude nijak složité se v tomto světě ztratit!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button