FilmyNovinky

Konečně vyjde film Dynasty Warriors

Dynasty Warriors: The Movie, byl oznámen už v březnu 2016 a začal se natáčet v červenci 2017. Původním plánem bylo, že v asijských kinech (především Číně), se objeví už v roce 2019. Snímek ale provázelo několik problémů. Ty vyvrcholily začátkem pandemie koronaviru, kdy byl film odložen tzv. na neurčito. Nyní ale konečně vyšel plnohodnotný trailer, ve kterém byla oznámena čínská premiéra.

O filmu Dynasty Warriors

Je všeobecně známo, že film by měl zpracovat známou herní ságu Dynasty Warriors. Ta má momentálně už 9 dílů (na PC poslední díl vyšel v lednu 2021). Takže ano, bude se jednat o filmové zpracování hry. Jak už je zvykem, svítí nám tady docela významný vykřičník, protože zatím všechna zpracování her byla průměrná. Vzpomeňme na Assassin’s Creed a uroňme malou slzu.

Herecký tým je velice zkušený a jde vidět, že studio snímek bere vážně. Představí se nám Louis Koo (jako Lu Bu), Kai Wang (jak Cao Cao), Ray Lui (jako Yuan Shao), Carina Lau (jako Master of the Sword Forge Castle) nebo Geng Han (jako Guan Yu.)

Příběh se bude točit kolem křížové výpravy Cao Caa proti tyranovi Dong Zhuovi. Příběh bude tak  protínat několik dalších linek, které dají dohromady příběh. Co se týká traileru samotného, je velice slušně připraven a vypadá to, že Čína se rozhodla, že začne být velkým hráčem i pro západní polokouli. Film bude mít premiéru už 30. dubna 2021, takže jen počkejme, kdy se dostane k nám.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button