NovinkySeriály

Před Among Us není úniku! Oznámení seriálu

Seriál bude produkovat Owen Dennis, tvůrce Infinity Train.

Magazín Variety odhalil informace týkající se televizního studio CBS, které podle nich připravuje ve spolupráci s herními vývojáři ze studia Innersloth nový televizní seriál. O jeho animaci by se pak mělo postarat studio Titmouse, které pracovalo na projektech jako The Legend of Vox Machina, The Midnight Gospel a Big Mouth, zatímco Owen Dennis, tvůrce Infinity Train společnosti Cartoon Network, se stal výkonným producentem a tvůrcem projektu.

V případě, že vás to nějakým zázrakem minulo: Among Us, je sociální dedukční hra vytvořená společností Innersloth. Byla vydána v roce 2018 a stala se onlineovým fenoménem v průběhu globální pandemie Covid-19. Jo lidi prostě seděli doma a toužili po kontaktu s ostatními a to i přesto, že se v Among Us jedná o kontakt veskrze nepřátelský 😀

Nepřekvapuje mě tak, že brzy dostaneme televizní show. Nemám však ponětí, co od toho očekávat. Sherlocka Holmese ve vesmíru? Komediální sérii ve stylu Family-Guy? Těžko říct.

Podle prohlášení Variety půjde seriál ve stopách hry, takže možná dostaneme jen kreslené ztvárnění hororové klasiky The Thing z roku 1982. Překvapilo by mě, kdybychom navíc nedostali alespoň jedno cameo od hráčů, kteří se podíleli na jeho proslavení. Například streamerka LilyPichu se už do projektu přihlásila. To samé se očekává u dalších velkých influencerů jako je například H2O Delirious či Cartoonz.

No více informací zatím není k dispozici. Uvidíme tedy, co se nám podaří odhalit v průběhu následujících dnů a o všem vás budeme pečlivě informovat.

Jan "White Rabbid" Kőrmendy

Šílenec do fantasy a sci-fi, geek, streamer, ale hlavně vášnivý gamer tělem i duší! Hry mě provází celý život a tak jsem tu, abych vám dal něco, do toho vašeho.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button