HryNovinky

Právě vychází Dragon Ball: The Breakers

Společnost Bandai Namco Europe S.A.S. vydala DRAGON BALL: THE BREAKERS, novou online hru pro více hráčů pro PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC, kompatibilní také s PlayStation 5 a Xbox Series X|S.
Ve hře DRAGON BALL: THE BREAKERS si hráči mohou vybrat mezi připojením k týmu sedmi přeživších a pokusit se uniknout a přežít, nebo se vydávat za mocného Nájezdníka a bránit přeživším v útěku. Přeživší jsou běžní civilisté chycení v „časovém švu“, fenoménu, který je uvězní v místě, kde jsou prostor a čas v nepořádku.

Budou se muset spolehnout na svůj důvtip, předměty roztroušené po mapě a spolupráci s ostatními přeživšími, aby aktivovali Super stroj času a unikli Nájezdníkovi. Pokud se rozhodnou hrát za Nájezdníka, budou hráči ztělesňovat jednoho z ikonických antagonistů z Dragon Ball, jako jsou Cell, Majin Buu nebo Frieza. Každý z nich bude s postupem hry nebezpečnější, bude se vyvíjet do nových mocných forem a ničit části mapy, čímž se sniží šance přeživších schovat se.

Connor Stark

Neustále se učím a snažím zlepšovat. Vyzkoušel jsem desítku koníčků, do kterých jdu all-in po dobu prvního učení se, kdy jde učící křivka strmě nahoru: Yoyování, Discgolf, Zouk, Kendama, Cardistry, Magic:The Gathering, Dota 2. Nyní je to primárně stavba FPV dronů, acroyoga, a největší záliba ze všech: Řídit FYFT. Své zkušenosti o produktivitě sdílím na svém webu Stark.CEO

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button