IndieNovinkyPCPS5Xbox Series X

Thymesia se zpozdí. Letos se ji nedočkáme

Nedávno jsme vám představili datum vydání hry s názvem Thymesia. Jedná se o temné RPG z pohledu třetí osoby. A datum vydání mělo původně být 7. prosince 2021, ale to už bohužel neplatí. Království Thymesia je zamořené, protože se místní alchymisté pustili do něčeho, na co neměli. Do světa tak vypustili nemoce, příšery a další podobnou havěť. Jediný, kdo to může celé zachránit je Corvus. Morový doktor, který ztratil pamět. ALe získal netušené schopnosti, které spočívají v umu měnit choroby ve smrtící zbraně a ty použít k rozsekání nepřátel.

Nebudu chodit kolem horké kaše. Vydání titulu se zpozdí minimálně do příštího roku. Jako první se dočkají hráči na PC, a později nakonec dojde i na konzoláře s PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Vývojáři ze studia OverBorder Studio se samozřejmě omlouvají všem fanouškům za zpoždění, ale chtějí, aby hra byla v prvotřídním stavu. Trochu to zamrzí, ale na druhou stranu nám to dává trochu jistotu, že hra bude dotažená do konce bez zbytečných chyb.

Kromě omluvného vyjádření studia máme jako omluvu i nový trailer, který ukazuje zbraňový arzenál našeho morového hrdiny společně s platformami na které hra vyjde.

Hra bude určitě skvělá a tak to vývojářům protentokrát promineme. Ale snad si na to nezačnou zvykat. Na Thymesii si ještě počkáme, ale už jste zkusili nervydrásající druhý díl titulu Darkest Dungeon?

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button