HryNovinkyPCPS4

Empire of Sin představuje rozšíření Make it Count

Strategická hra Empire of Sin od vývojáře Romero Games je tu s námi už více než rok. Nyní se tak dočkáváme rozšíření s názvem Make it Count. Budete tak nejspíš pokračovat v bezohledném kriminálním podsvětí v Chicagu ve 20. letech 20. století. Vklouznete do kůže jednoho ze skutečných mafiánských bossů, jako byli Al Capone, Stephanie St. Claier nebo Goldie Garneau, sestavíte gang a vybudujete pořádnou kriminální říši.

Nejnovější rozšíření opraví spoustu bugů, na které si mnoho hráčů stěžovalo, navíc má přibýt několik dalších známých mafiánů. Bude také vylepšená funkce Wire Service, která umožní kasinu vydělat více peněz. Dočkáme se vylepšení i Mob Lawyera , který odrazuje policii od dozoru ve vašem sousedství. A to hlavní, celé rozšíření je bráno jako aktualizace, takže bude ZDARMA. Bohužel, není ještě známo, kdy přesně do hry vstoupí. Koukněte na, bohužel, nic neříkající trailer a kdo ví, třeba z vás jednou bude mafiánský boss.

https://www.youtube.com/watch?v=QNqDjQFnTVg

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button