HryNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Marvel´s Avengers – Red Room. Tréninková místnost láká hráče zpět.

Asi každý fanoušek Avengers tuto hru vyhlížel. Přiznám se, že i přes nevalnou popularitu jsem také podlehl a hru si pořídil. Čekal jsme od toho mnohem víc a nebyl jsem jediný. Vývojáři se dál snaží a proto spolu s novým patchem V1.7.0 přichází i speciální event. Rudá místnost vyzkouší vaše dovednosti a akce potrvá až do 31. května.

Trénink Avengers je obtížnější než bitva s Thanosem

Event inspirovaný výcvikem Black Widow se dostal už i do zpracované hry Marvel´s Avengers a je omezený do konce měsíce. Hra se nedočkala moc velké oblíbenosti, ale to neznamená, že by se úplně ztratila. Vývojáři stále vypouštějí do světa různá vylepšení, nové skiny a dokonce i nové postavy. A v plánu jsou další.

V novém patchi se vývojáři zaměřili na chyby ve hře co se týká grafiky, zvuku, titulků a dalších drobností. Ale největším lákadlem je tréninková místnost RED ROOM. Obtižností je hodně. Můžete se dostat až na úroveň 120. A to už asi nebude žádná sranda. Za každou splněnou úroveň dostanete komiks Widow Maker, samozřejmě také slušný počet XP pro vašeho hrdinu a kus vybavení. A pokud projdete všech 120 úrovní, tak na vás čeká nejen achievement, ale také štítek, se kterým si můžete tahat triko a kus vzácného vybavení. Kompletní bonusy a podrobnosti o opravách najdete zde.

Hawkeye už mezi hrdiny máme. Ale chtělo by to už slibovaného Black Panthera a také jsme se dosud nedočkali slibovaného Spider-Mana. Snad se brzy dočkáme a vývojáři si dají záležet, aby natáhli hráče zpátky.

Tak vzhůru na event a než se vám případně hra znovu nainstaluje, můžete si přečíst článek o Netflixu, který by rád pronikl hlouběji do videoherního průmyslu. Tady ho máte .

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button