HryNovinkyPCPS4PS5Xbox OneXbox Series X

Dying Light 2 bude mít více možností v otevřeném světe | Novinka

Dlouho očekávaný titul Dying Light 2 je i přes neustálé problémy stále očekávaný a spousta lidí na něho čeká jako na smilování. Ledy se ale hýbou a studio Techland na tom pracuje. Hra si ale zaslouží opravdu kvalitní zpracování, a tak nezbývá než čekat a věřit, že naplní naše očekávání. Já si teda rád počkám. První díl jsem dohrál několikrát a pořád mě baví.

V Dying Light 2 si bez pomoci neškrtnete

Hlavní herní designér Tymon Smektala uvedl, že v pokračování Dying Light 2 si jako sólový hráč moc nezahrajete. Svět bude daleko drsnější než v předchozím díle a hra vás bude nutit sympatizovat s vybranou sortou lidí. Takže pokud si neuděláte pár spojenců, vaše cesta skončí dřív než začala. Možnosti volby tedy budou součástí hry dost běžná věc. Bude záležet pouze na vás, koho naštvete a komu polezete do zadku, aby vám v bitvách píchnul. Budou to Míroví strážci (frakce, která se zaměřuje převážně na boj), Přeživší (ti se zaměřují hlavně na procházení) nebo například Odpadlíci (kteří jsou kromě masožravých zombíků vedeni jako lumpové a darebáci)? Existuje i spousta menších skupin, které poznáte v rámci příběhu, nebo alespoň ve vedlejších misích.

Co se týká možností v otevřeném světě, zde hra nabídne mnohem více možností. Hlavně bude k dispozici více míst k prozkoumání jako GRE Quaratines nebo Dark Places. A s tím bude souviset i více Survival misí. A co už víme z jedničky, není to žádná sranda.

Zatím není pořád pevně stanovené datum vydání, ale slibuje se letos. Je ve vývoji pro PS5, Xbox Series X / S, PS4, Xbox One a PC. Pro konzole nové generace bude hra dostupná i ve 4K.

O Dying Light 2 vás budeme pravidelně informovat. I my se na to těšíme jako děti na Vánoce. Ale také se můžete mrknout, co vám třeba uteklo za minulý týden. Nový MAGlajz je vám plně k dispozici.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button