NovinkySeriály

Ted Sarandos oficiálně potvrdil vydání 2. série Zaklínače | Novinka

Konečně je to oficiální! CEO Netflixu Ted Sarandos se vyjádřil ohledně spousty seriálů, včetně Cobra Kai, You nebo The Witcher. Je tak oficiálně potvrzeno, že se počítá s tím, že 2. série Zaklínače vyjde v období od 1. října do 31. prosince. Slovy samotného Sarandose: „To, co se stalo v první části letošního roku, bylo důvodem, že mnoho projektů, které byly zpožděny, vyjdou. Další část roku by měla být stabilnější a my tak můžeme povrdit, že ve čtvrtém čtvrletí by se mohly vracet seriály jako jsou The Witcher, You a Cobra Kai. Stejně jako některé velké filmy jako Red Notice nebo Escape from Spiderhead.“

U druhé řady Zaklínače se již dávno vědělo, že ji uvidíme letos, nevědělo se ale přesně kdy. Nyní se nám tak možnosti poněkud zúžily. Režisérka seriálu Lauren S. Hissrich také vydala tzv. Season 2 Production Wrap, ve kterém vysvětluje, o čem přibližně druhá série bude a z jaké knihy bude vycházet. Potvrdila tak, že příběh bude pokračovat dle knihy Krev Elfů a dále. Uvidíme tedy Ciri na Kaer Morhen, zaklínače školy Vlka (mimochodem více zde) a cestu do Aretuzy.

Bohužel, já si prostě nedám pokoj a řeknu, že seriál už natolik od knih odbočuje, že už to se zaklínačem bude mít brzy společný pouze ten název. Nenarážím tak na, dle mého, občas tristní obsazení, ale ony obrovské odbočky, které nás čekají, jako například těhotenství Francescy Findabair, údajné usmrcení Eskela nebo stále výraznější pozice Fringilli Vigo (více zde). Zkoukněte tedy příložené video a začněte se těšit na konec roku.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button