NovinkyPC

Ke Crusader Kings 3 vyjde první DLC jménem Northern Lords

Před 3 měsíci vyšla hra Crusader Kings 3 a nyní se dočkáme prvního rozšíření.  To se jmenuje Northern Lords a bude se zabývat Vikingy. Jedná se ale o tzv. Flavor Pack, které společnost Paradox Interactive vydává. Prakticky jde o drobné doplňky, které se zaměřují na malé funkce nebo vybraný tematický obsah, hru tedy neupravují, ani nijak výrazněji neopravují.

Jak jsem již zmínil Northern Lords přinesou do hry Vikingy a s nimi celou severskou tématiku. K dispozici bude kromě nových postav (včetně účesů a oblečení), nová hudba a nové vybavení pro jednotky. Dále přibydou nové události a rozhodnutí, včetně dědictví. Dobrodruzi budou moci jít osídlit cizí země a budou se k nim moci přidat i už rozehrané postavy. K dispozici bude i tzv. High Kingdom, oblast, která se rozprostírá kolem Severního moře.

Hra hrdě navazuje na své předchůdce a je vidět, že tato středověká série má stále co nabídnout. Uvidíme, s jakým dalším rozšířením přijde společnost Paradox dále, protože hra si rozšíření zaslouží co nejvíc. Pokud o hře nic nevíte, podívejte se na naší recenzi zde, nebo na zvláštní editor postav zde.

Nové DLC bude stát 4,99 dolarů (cca 110 korun) a dostupné bude na PC buď přes Steam nebo Paradox Store a to už od 16. března 2021.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Back to top button