Novinky

Fate Divided rozšíří Total War: Three Kingdoms | Novinka

Total War: Three Kingdoms bude rozšířeno o novou kapitolu (charter pack) Fate Divided. Toto DLC se zaměří na dva z warlordů Yuan Shao a Cao Cao. Tito dva mocní vůdci byli přáteli již od dětství a jejich rostoucí ambice toto přátelství ukončí. Tentokrát bude naším startovním rokem 200 a přibydou i nějaké ty nové jednotky.

Co je vlastně ten Charter pack? Jedná se o přídavek, který přidá nový rok startu a odvypráví příběh určitého období, který se váže k hlavnímu vyprávění. Tentokrát se zaměří na dva vojevůdce Yuan Shaa a Cao Caa. Tito dva ambiciózní muži jsou přátelé již od dětství, ale jak soupeří o dominanci, jejich přátelství se začíná rozpadat. Kromě nové kapitoly v příběhu přináší Fate Divided i nějaké ty novinky do zavedeného řádu. Do hry přibyde 20 nových jednotek, unikátní mise a eventy a nová mezigenerační frakce. Mimo jiné přibydou nové startovní pozice pro původní warlordy. Abyste si užili novinek, je doporučeno začít nový save, aby vše dobře fungovalo. Dobré zprávy mohou očekávat i ti kteří nejedou na vlně mainstreamu a své milované stroje obdařili operačním systémem jiným než Windows. Nový přídavek totiž vyjde i na MacOs a Linux, bohužel však později. Release pro Windows je plánován na 11. března. Pokud se vám nechce investovat do nového DLC o updaty netýkající se příběhu nepřijdete. Budou součástí 1.7 updatu, který vyjde ve stejnou dobu. Podrobnější informace o naplánovaných změnách naleznete samozřejmě na oficiálních stránkách.

Tak už příští týden budete moci prožít rozpad jednoho přátelství. Což bude pravděpodobně mnohem dramatičtější, něž když se někdo z nás pohádá s kamarádem. Pravděpodobně nezanecháme za sebou tolik mrtvých. Tedy aspoň v mém případě.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Back to top button