FilmyNovinky

Letos se filmu Uncharted nedočkáme

Mnoho z nás se těší na premiéru očekávaného filmu podle herní série Uncharted. Bohužel nám tvůrci naservírovali další špatné zprávy. A tím je posunutí premiéry na únor 2022. Po počátečních problémech s obsazením postav, kdy například roli v tomto filmu odmítl i Chris Pratt, byla nejtěžší část obsadit post režiséra. Během desetiletí, kdy byl tento film vytvářen, se na postu režiséra vystřídalo neuvěřitelných 9 lidí. Tentokrát je na vině bohužel Covid. Není to první a určitě ani poslední film na který si budeme muset počkat z důvodu zavření kinosálů.

Uncharted plný hvězd.

Hlavní role dobrodruha Nathana Drakea se chopil mladý herec Tom Holland, který je teď momentálně opravdu v kurzu. Jeho mentora Victora “Sullyho” Sullivana ztvární herec Mark Wahlberg. Je pravda, že spousta fanoušků, si v roli této ikonické dvojice představovala někoho poněkud jiného, protože Tom Holland vypadá příliš mladě. To samé platí i pro Marka Wahlberga. V roce 2018 byl natočen krátkometrážní snímek, kde roli Nathana ztvárnil Nathan Fillion. Spousta fanoušků byla nakonec velmi zklamaná, když zjistili, že se role nechopí i v tomto zpracování. K Tomu Hollandovi a Marku Wahlbergovi se připojí i veterán Hollywoodu Antonio Banderas nebo Mircea Monroe, kterou jste mohli vidět v dalším snímku ze světa videoher Tekken.

UNCHARTED – Live Action Fan Film (2018) Nathan Fillion

Děj filmu

Není náhoda, že v obsazení jsou herci podstatně mladší než postavy ve hře. Film bude zasazen do období před událostmi první hry Uncharted: Drake’s Fortune. Dobrodruh a potomek sira Francise Drakea, se vydá hledat bájné město El Dorado, ve kterém je umístěna zlatá socha. A jak tomu už tak bývá, nebude ho hledat sám. Do cesty se mu postaví spousta překážek v podobě různých hádanek, ale především konkurenti, kteří se neštítí ničeho. Sám představitel hlavní role prohlásil, že tento film je vším o čem kdy v životě snil.

Série Uncharted vytvořila společnost Naughty Dog a publikovala společnost Sony Interactive Entertainment pro konzole Playstation. Bylo vydáno celkem 8 her. Pět z nich na herní konzoli Playstation, dvě na PS Vita a jednu verzi hry jste si mohli zahrát na systémech Android nebo iOS.

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button