FilmyNovinky

Scooby-Doo bude mít další animovaný celovečerák

V únoru tohoto roku vyjde nový film, který ponese název Scooby-Doo! The Sword and the Scoob. Bude se v něm cestovat časem do středověku, konkrétně do doby artušovských legend. Trailer na nové dobrodružství ze světa populární animované party přátel (kteří spolu se Scoobym vyšetřují různé záhady) ukazuje, že jeho autoři sází zase na klasický styl animace.

https://www.youtube.com/watch?v=J2Kq0894KDY&ab_channel=FRESHMovieTrailers
Trailer k novému Scooby-doo filmu

Trailer odhaluje víceméně celou zápletku filmu, ve kterém se známá partička dostane náhodou do minulosti. Z ukázek vidíme meč Excalibur, Stonehenge a draka. Postavy se oblékají do zbroje a účastní se i šermířského turnaje. Zřejmě se budou ve filmu vyskytovat opravdové nadpřirozené jevy, ačkoliv původní seriál se vyznačoval právě tím, že všechno nadpřirozené mělo logické vysvětlení.

Scooby-Doo je populární série o partě teenagerů, kteří spolu se svojí německou dogou, pátrají po zdánlivě nadpřirozených záhadách. Členy organizace jsou pes Scoobert a lidé Daphne, Vilma, Shaggy a Fred. První díly vydalo animační studio Hanna-Barbera v roce 1969. Na svědomí jej měli scénáristi Joe Ruby a Ken Spears.

Série získala velice rychle na oblibě a kromě hraných adaptací k ní přibyly i projekty využívající moderní 3-D animaci. Scooby-Doo! The Sword and the Scoob, který bude už třicátým prvním filmem této série, však sází na starý styl animace. Fanoušci Scoobyho se dočkají nového dílu už 23. února 2021.

Už jste četli náš článek o anime, které nás čekají v novém roce?

Kristýna "Rem" Dostálová

Vypařenka, která ráda paří, čte, píše a skládá hudbu. Když nedělá nic z toho, běhá po lese v kostýmu elfa při aktivitě, které se říká LARP. Důležitým okamžikem jejího života se stal den, kdy začala pařit Skyrim. Zbytek, jak říkají, je už legendou.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button