NovinkyPCPS4PS5VRXbox OneXbox Series X

Hitman 3: I prachovka může být vražedná

Hitman 3 se pomalu chystá na naše obrazovky. Nedávno jsme se dozvěděli, jaká bude první lokace, a nyní jsme se dočkali gameplay traileru. V něm nám bylo odhaleno to nejdůležitější na celé hře, jakými způsoby můžeme vraždit. Ale předtím než můžeme úspěšně ukončit něčí život, musíme se ke svému cíli nenápadně přiblížit. Tím se zabývá první část videa, kde je poměrně detailně popsáno, jak se Agent 47 může přiblížit ke své oběti, do uzavřených oblastí. Můžeme se převléci za personál, ukrást přístupovou kartu, nebo se tam prostě násilím vloupat. I tentokrát máme jako 47 široký arzenál zbraní k dispozici. Od takových klasik jako škrtící drát a pistole s tlumičem až po odstřelovací pušku. Ale šikovný vrah dokáže zabíjet prakticky čímkoli jako hasákem či prachovkou. A ti skutečně nejlepší dokáží využít prostředí či chování obětí. Ale to stále není vše, co nás čeká. Postupný zlepšováním budeme odemykat nové zbraně a nástroje, nové startovací lokace a exotická rozptýlení. Další informace a datum vydání se dozvíte na oficiálních stránkách.

Vypadá to, že Hitman 3 nám opět zprostředkuje zábavné zabíjení. Já se rozhodně nemůžu dočkat, až budu zkoušet nové a neotřelé způsoby zabíjení. Jo a budeme moct zabíjet i ve VR, je nač se těšit.

A nezapomeňte se zapojit do naší vánoční soutěže o skvělé ceny.

Kristina "Speedy" Gonzálezová

Ráda se označuji za sběratele konzolí, ale zatím jich vlastním pouhých 20. Čtení, hraní a historie jsou mojí vášní a nedostatek času na koníčky věčným problémem. Fantasy, sci-fi, horor, detektivka, komiks nic mi není cizí.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button