FilmyIndieNintendoNovinkyPS4

Potvrzeno! Startuje natáčení filmu Five Nights at Freddy’s!

Pokud existuje něco, čím bych udělala radost své 11 leté sestře, tak je to jakákoliv kravina s tématikou hororové hry Five Nights at Freddy’s. Když jsem zjistila, že hru čeká film, rozhodla jsem se s vámi (a vlastně i s ní) o své dojmy podělit.

Five Nights at Freddy’s zkráceně FNAF je Americká indie horrorová hra vývojáře Scotta Cawthona, která byla vydána oficiálně v roce 2014 pro Steam. Později se dostala i na platformy Nintendo Switch nebo Playstation 4. Hra byla pro mě vždy velkou záhadou, ale popularita hry mezi streamery dokazuje, že má neskutečnou fanouškovskou základnu.

Na redditu se objevila zpráva, která nesla název Špatné zprávy o filmu FNAF. Znělo to depresivně, pro tento rok však vůbec ne překvapivě. Naštěstí se ukázalo, že se jedná pouze o představení všech možných i nemožných scénářů, které Cawthonovi prošly pod rukama. Sám tvrdí, že k výslednému konceptu to byla opravdu dlouhá cesta.

Takže tou špatnou zprávou je tak vlastně fakt, že už se žádný další scénář neobjeví. Což v překladu znamená, že oficiální verze filmu je již na světě.

Tohle oznámení přimělo filmovou a televizní produkční společnost Blumhouse, která se specializuje na horor, aby potvrdila, že natáčení by mělo začít na začátku příštího roku.

Cawthon taky nedávno přiznal, že spolupracuje s fanouškovskou základnou FNAF. Snaží se tak o zafinancování vývoje a pokračování jedinečných spinoff vesmírů, které fanoušci vytvořili. Patří sem například Five Nights at Candy’s 4, The Joy of Creation: Ignited Collection, Popgoes Evergreen nebo dokonce remake / re-imaginace původního FNAF.

Pokud všechno půjde hladce, filmu bychom se měli dočkat v roce 2022.

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button