Novinky

Focus Home získal The Surge developera Deck13


Francouzský vydavatel Focus Home Interactive získal německé studio Deck13, vývojáře zodpovědné za souls-like sérii The Surge and Lords of Fallen. Focus Home již dříve pracoval s Deck13, který vystupoval jako vydavatel obou her v sérii The Surge, a je obecně znám jako vydavatel Farming Simulator, SnowRunner, Vampyr, Morový příběh, Greedfall a další.

Společnost Focus Home získala 60 zaměstnanců společnosti Deck13 a jejich duševní vlastnictví a publikační sérii indie, která nám v roce 2018 přinesla zejména populární akční RPG křížení Radical Fish. Dohoda byla o 7,1 milionu EUR nebo o zhruba 7 976 000 USD.

Jürgen Goeldner, předseda správní rady Focus Home, řekl (prostřednictvím Businesswire): „Jsme velmi rádi, že můžeme přivítat tým společnosti Deck13 a těšíme se na spolupráci, abychom dosáhli našich ambiciózních cílů. Tato akvizice je významným mezníkem v našem růstovém příběhu. a posílí náš obchodní model. Tato akvizice bude financována čerpáním nového bankovního financování ve výši 46 milionů EUR, které rovněž podpoří náš další budoucí vývoj “.

Jakub Chytil

Blázen do anime a herního světa, do knížek i filmů.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button