HryNovinkyPC

Wartales je venku, příběhy začínají!

Máme tu další klasické, tahové RPG. Jeden by řekl, jestli už jich není dost a jestli už jimi nejsou hráči přesyceni. Ne! To teda rozhodně nejsme! Kvalitních RPG s kvalitním příběhem není snad nikdy dost a dle všeho na to Wartales od vývojářů z Shiro Games (Northgard) jdou více než dobře. Žádný epický příběh za záchranou světa. Žádný bájný hrdina, nebo prostý sedlák s nezištnou myšlenkou na záchranu celého světa. Žádná společnost velectěných hrdinů, rytířů, vtipných postarších čarodějů. Svět Wartales je drsné místo, kde přežijí jen ti nejsilnější. Ctnosti, jako například čest, už jsou dávno mrtvé. Důležité je pouze přežít do dalšího dne.

Wartales jsme vám na našem webu již jednou představili. Tenkrát byla hra ve vývoji a my měli pouze omezené množství informací. Borci z Shiro Games zapracovali a už máme venku Early Access jejich nového dítka. Jak jsem již zmínil, svět Wartales je opravdu drsné místo. Je to již sto let, co kdysi velkou a mocnou říši jménem Edor zlikvidoval nebezpečný nepřítel. Mor. Říše padla, řád padl, celou zemi zachvátila anarchie ve které si libují zloději, vrahové a žoldáci. Do čela skupiny podobných lidí se dostává právě hráč. Žádní hrdinové z pohádek, ale sebranka toho nejhoršího, co se po cestě dá najít. Gratuluce!

Tohle je váš život ve hře. Společníky vám tvoří zloději a vrahové, kvůli obživě vykrádáte hrobky a to vše v zemi, která dávno zemřela. Zní to zvláštně, ale mě tohle všechno skutečně zaujalo! Drsných příběhů, kde hra hráče automaticky nestaví do role spasitele, těch není zrovna moc. Wartales je v předběžném přístupu k dostaní od 1. prosince 2022. Zaujal vás také titul? Není nač čekat. Konečně nám zase někdo nebude mazat med kolem huby, ale ukáže, jak zlý svět skutečně je!

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button