NovinkyPC

Mortal Online 2 vás donutí přestěhovat se do virtuálního světa

Mortal Online 2 je taková malá nezávislá specialitka, která plánuje brzy vtrhnout do žánru MMORPG. Tvůrcem je nezávislé studio Start Vault AB, které už od posledního vydaného gameplaye plánuje, že se přestěhujete do staronového online světa Mortalu. Pokud si navíc hru “zakoupíte” už nyní, dostanete i nějaký ten měsíc hraní zdarma. Ano je to tak, Mortal Online 2 jde do světa se systém předplatného, který můžeme znát hlavně ze starších MMORPG. Čekají vás tak měsíční poplatky za hraní hry, ale na druhou stránku se vyhnete jakémukoliv formátu pay2win, který by mohl skončit v ingame shopu. Mortal se ale odlišuje i v mnoha dalších věcech. Jednou z nich je systém, kdy po smrti můžete přijít o vše, co jste u sebe měli včetně brnění, zbraní atd. Což je asi super? Tvůrci spoléhají na to, že tento systém donutí hráče k vyšší míře kooperace a hraní v týmech a guildách.

Ve hře bude také dostupný craftovací systém, s více než milionem různých kombinací. Různé druhy boje, od klasického boje na blízko a na dálku, po boj na koni a využití magie. Velkou výhodou má také být více než 600 různých dovedností, které vaše postava může mít a naučit se. A to nejdůležitější je sandboxový otevřený svět, který budete moci celý prozkoumat a pořádně si o něj zabojovat. Upřímně osobně mě zaujal ten dovednostní strom. Tolik různých dovedností a kombinací může vést jenom k jedné věci, můžete se přesně idealizovat do své postavy. Uvidíme jak celá hra v závěru dopadne, protože nároky, nejsou zrovna nejnižší a i lepší herní počítač se pořádně zapotí. Každopádně Mortal Online 2, má zaručit precizní herní zážitek a kdo ví, třeba se do jeho světa také nastěhuji.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button