NovinkyPS4Xbox One

Xuan Yuan Sword 7 jde ven na PS4 a Xbox One

Společnost Sofstar Domo Studio nedávno vypustila hru Xuan Yuan Sword 7, konkrétně v říjnu 2020, nyní se ale hra konečně dostává tzv. na západ. A to rovnou i na platformy PlayStation 4 a Xbox One. Vývojářské studio se nyní snaží nalákat další hráče vydaným gameplay trailerem, aby ukázalo, jak hra na uvedených platformách bude vypadat.

O čem je Xuan Yuan Sword 7?

V poslední západní dynastii Han nahrazuje předseda vlády svého císaře a buduje novou dynastii, zvanou Xin. V tomto roce se také objevila na balvanech slova, objevily se zvláštní znaky v polích a praskly starobylé hrobky, což jsou znamení, že přijde čas míru a prosperity. Do rodiny Taishi Zhaa je ten večer doručen dopis. Než ho ale Taishi přečte, jeho dům vzplane a celá jeho rodina v něm zemře. Obsah dopisu je tak neznámý. Místo míru a prosperity přichází také hladomor a všichni lidé jsou nešťastní. Taishi se tak vydává zjistit pravdu, která na onom dopise mohla být.

Hra slibuje zajímavý bojový styl, krásnou grafiku a perfektní příběh. Osobně nemám nejmenší důvod tomu nevěřit, trailer tomu rozhodně napovídá. Jen jestli té akce tam nebude až zbytečně moc. Reakce hráčů jsou totiž i na Steamu stále velice rozpolcené.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button