NovinkyPC

Scriptkid se rozhodl potrollit cheatery v Minecraftu

Jedna z nejoblíbenějších her světa, Minecraft, se dočkala návštěvy cheatovacího boha jménem ScriptKid. Ten tentokráte vytvořil cheat God Mode, který všem zúčastněným přislíbil nesmrtelnost a nezničitelnost. Ve skutečnosti ale hráče, kteří tento cheat v soubojích použili, neskutečně potrollí. A to ne zrovna málo (jako vždy). Kdykoliv se podvodník pokusí tento cheat použít, může se stát hned několik věcí.

Dojít může například k zastřelení sebe sama. Takže jakmile se hráč pokusí střílet z luku, šípy místo na nepřítele lítají na něj samotného. Další možnost je například u létání. Hráč aktivuje God Mode a chce umět létat, což se také naučí. Nikde ale není řečeno, jak má přistát, takže se jedná o dost zvláštní druh sebevraždy. Poslední, co mě velice pobavilo, je teleportace hráče na server s obrovským záchodem, ve kterém se hráč utopí. Prostě místo, kam patří každý cheater z každé hry.

Patrik "Superlachtan" Klicman

Superlachtan plující si světem obdivující všechno co se aspoň trošku vymyká realitě všedního života. A taky fanda všeho co se dá uvařit, sníst nebo aspoň odehrát a přečíst.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button