MobileNovinkyPC

Nové MMORPG na obzoru! Reveal trailer odhaluje Chrono Odyssey!

Je to pár týdnů zpět kdy vývojáři ze studia NPIXEL oznámili huge investici do dalšího projektu. Bývalí vývojaři mobilní hry Seven Knights se nyní vrhají do mnohem většího sousta. Nadcházející MMORPG s názvem Chrono Odyssey vypadá z prvního reveal traileru absolutně fantasticky.

Téměř až grafické p*rno!

První věc, která vás na reveal traileru chytí je ta neskutečná grafika. Jasný je to render filmeček ale my gosh. Hra je momentálně ve vývoji pro PC, konzole i mobilní platformy. Zatím víme, že se bude jednat o epickou “space-time” výpravu v rámci fantasy MMORPG světa. Celý příběh se bude odehrávat mezi hráči bojujícími proti 12 bohům.

Žádný datum vydání

Hra samotná během příštího roku naskočí do prvních testů. První vývoj začal sice už v roce 2019 ale jelikož probíhá development na všechny 3 platformy současně, chtějí si devs dát pořádně na čas. Možná už mezi hráči MMORPG není natolik populární, aby Chrono Odyssey vzbudilo vůbec nějaký zájem ale v naší redakci spustil skoro poprask! No posuďte sami!

Jinak pokud jste ještě nezaznamenali, během prosince probíhá na gamesmag.cz vánoční soutěž o peckovní periferie a další ceny. Jestli chcete nějaký ten free loot mrkejte tu!

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button