HryNovinkyPCPS4

Potvrzeno! Kojima Productions maká na novém projektu.


Přiznejte se. Koho strhl poprask okolo Death Stranding natolik, že se rozhodl tuhle geniální sci-fi lahůdku koupit a zahrát? A kdo z vás zaznamenal všechny spekulace ohledně pokračování? Třeba se konečně dovíme, jak to s tím pokračováním skutečně je.

Studio Kojima Productions herního designéra Hidea Kojimi potvrdilo dlouho prosakující zvěsti o práci na novém projektu. Na oficiálním twitteru společnosti se dnes ráno objevila zpráva o tom, že pro tento nový projekt, hledá posily zvenčí.

Tweet je poměrně jasnou zprávou o tom, že společnost Kojima Productions opravdu projekt vyvíjí a snaží se najmout ty největší talenty ve své oboru. Zpráva rovnou odkazuje potencionální zájemce o práci na oficiální stránky studia, kde se nachází soupis více, než 25 různých druhů pracovních míst. Pokud však neumíš plynule japonsky, ani se na stránku nekoukej. Kojima plynulou japonštinu vyžaduje, což nám tak nějak taktně naznačuje, že se z Tokya jen tak stěhovat nehodlá…

Mnoho z pracovních nabídek nám vlastně vykládá karty na stůl. Víme, že Kojima shání síťového programátora, což znamená, že se s největší pravděpodobností bude jednat o online nebo multiplayer hru. V dalším popisu pozice zase naznačuje, že grafik bude mít za úkol vytvářet 3D modely pro řadu položek včetně “mechas“.


Od loňského vydání Death Stranding se Kojima velmi distancoval od veškerých informací odkazujících na nový projekt. V září 2019 však uvedli, že se možná chystá pokračování Death Stranding. V listopadu vyrukovali pro změnu s tím, že by rádi vytvořili hororovou hru. Horší, než vydávání opatření naší vlády…

Abychom se v tom tedy kompletně ztratili, tak se nám do toho vložil i Norman Reedus s možnosti další spolupráce s Kojimou. Prý si o tom pokecali už v březnu. Na to konto se, v červnu letošního roku, opět začaly šířit zvěsti o tom, že se opravdu další Death Stranding objeví.

Tak jak to teda, sakra, je?

Studio chystá nový projekt. To je jasná. Bude to však úplně nová věc, horror nebo další díl Death Stranding?

Gabriela “Inie“ Hudec

Znáte to. Alter ego žijící vlastním životem ve virtuálním světě. A je mu tam moc dobře.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button