Novinky

Záběry z hraní nové Star Wars hry s podtitulem Squadrons

Jak jsme vám již přinesli v novinkovém přehledu, tento titul byl oznámen začátkem tohoto týdne. Poté co EA neuhlídala Microsoft store a na internet unikly informace ohledně nové Star Wars hry, EA raději sama vydala oficiální trailer pro tuto vesmírnou multiplayerovou střílečku. Během eventu “EA Play” jsme měli možnost shlédnout krátký gameplay trailer s popisem dalších featur nové hry z universa Star Wars.

Během 6 minutového videa jsme dostali střípky informací ohledně nových vesmírných bitev z dílny EA. Jak jsme již v novince psali, hra přinese 2 hratelné mody. První single-playerový mód vás přenese do války mezi Impériem a republikou. Zajímavostí je, že budeme válčit na obou stranách barikády. Zkusíme si tedy temnou i světlou stranu síly. Dostaneme možnost ovládat fightery, interceptory, support lodě a bombery.

Druhý herní mod je multiplayerová část hry. Mulťák přinese další 2 hratelné mody. Jeden s názvem “Dogfight” a druhý “Fleet Battles”. První z módů je již všem dobře známý 5v5 zápas kde si na začátku picknete svůj loadout a budete se snažit eliminovat co nejvíce nepřátel na druhé straně. Druhý mód vám nabídne hrát buďto online nebo proti botům. Jedná se také o 5v5 souboje, avšak zde budete soupeřit o objectivy. Finální objectiv je zničení nepřátelské bitevní lodi. Pokud si vybavíte vesmírné bitvy z druhého Battlefrontu je to prakticky copy-paste herní mód.

Hra nabídne full cross platform zážitek, plně customizovatelné hrdiny a postavy. Vývojáři z EA slibují herní progress bez další mikro-transakcí, avšak známe EA že? Hra spatří světlo světa 2.října 2020 pro PS4, Xbox One, Origin a Steam.

Jacob

Zajímá mě veškeré dění ve světě videoher, filmů nebo hudby. Hry mě provází celý život a takto jim to chci trošku vrátit.

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button