NovinkyPCXbox OneXbox Series X

Halo Infinite ukazuje trailer pro novou sezónu

Nová sezóna v multiplayerové verzi pro Halo Infinite začne už 3. května a ponese název Lone Wolves. Do hry se tak přidají dvě nové mapy: Breaker a Catalyst. Kromě map se dočkáme i několika různých režimů a nových filmových scén. Studio 343 Industries si uvědomuje frustraci hráčské komunity z prvotního stavu hry a proto dělá vše, aby to napravilo.

Mezi dvě nové mapy patří zmíněná oblast s názvem Breaker. Mapa dělaná pro vetší skupinu hráčů, kde si užijeme dost přeskoků přes lávu a Catalyst, která zase překypuje vegetací. Do víru dění se přidají i dva herní režimy – Last Spartan Standing a Land Grab.

Asi vás také zajímá jak bude vypadat postup v Battle Pass. Ve druhé sezóně bude více přizpůsobeného obsahu. Podle slibu si hráči také mohou vyzvednout bonus 1000 kreditů jako odměny v Premium Battle Pass. Od vývojáře máme také potvrzeno, že odměny za týdenní výzvy budou obsahovat i kosmetické úpravy postav. Barvy, skiny nebo postoje.

Uvidíme jak si druhá sezóna povede. Halo Infinite se musí stále zlepšovat a my budeme držet palce.

A co říkáte na informaci, že se dočkáme remasteru prvních dvou dílů série Max Payne?

Zdroj
Foto: IGDB

Tomáš "Zitik" Zita

Vášnivej čtenář fantasy , hráč Dračího doupětě a nenapravitelnej gamer. ,,Kolik charakterů žiješ, tolikrát jsi elfem, trpaslíkem, člověkem atd :-D ´´

Podobné články

Odebírat
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Back to top button